Serveis

Tots els nostres serveis

Ets CONSTRUCTOR, EMPRESARI, TENS VARIS HABITATGES, HOTELS, FÀBRIQUES, O ETS UN PARTICULAR? ELS NOSTRES SERVEIS ESTAN ADAPTATS A LA TEVA MIDA

LLUM I ELECTRICITAT

A Germans Asperó t’oferim un servei integral de llum i electricitat: des de la instal·lació completa de l’electricitat i la llum de noves construccions o reformes, fins a la reparació d’avaries de maquinària elèctrica. També pots comptar amb nosaltres per a la instal·lació de cablejat de fibra (xarxa d’internet) i instal·lació d’altres tipus de llums, com fluorescents i leds.

AIGUA

Compta amb nosaltres per a la reparació i avaries d’aixetes, vàters, fuites d’aigua, i banys i cuines en general. També instal·lem termos elèctrics, descalcificadors, inhibidors de calç. Si vols reformar el teu bany, consulta el nostre catàleg de productes!

GAS i GASOIL 

Amb Germans Asperó tingues la tranquil·litat de tenir sempre la caldera a punt, tant de gas com de gasoil. Te l’instal·larem, i vindrem a fer-te les revisions necessàries perquè gaudeixis del confort a casa teva durant tot l’hivern. També estem certificats per fer la revisió de calderes de gas butà.  A més a més, instal·lem i reparem termos de gas i elèctrics, plaques de cocció i cuines completes, i reparació i neteja de xemeneies i llars de foc.

SEGURETAT

Una de les nostres especialitats principals, és la seguretat. Des de la nostra empresa 8&8, fem instal·lacions de càmeres de vigilància, caixes fortes i alarmes de seguretat. 110 seus a tot Espanya ens avalen, a més de la confiança que ens fan més de 50 benzineres de tot l’estat. Treballem tant per particulars com per empreses. Necessites una alarma? Et garantim que en 4 dies la tens instal·lada i en funcionament. Així de fàcil!

CALEFACCIÓ I AIRE CONDICIONAT

Et mereixes gaudir del màxim confort a la teva llar. Així que pots comptar amb nosaltres a l’estiu per instal·lar aires condicionats de les millors marques, que alhora actuaran de bomba de calor a l’hivern. Per al fred també t’oferim radiadors (elèctrics i de gas) terres radiants i estufes. També te’ls venim a reparar!

TELECOMUNICACIONS

Saps que també ens dediquem a instal·lar i graduar antenes de televisió? Si no t’arriba bé el senyal, et podem instal·lar un repetidor, o solucionar-te una avaria telefònica de manera eficaç i amb el mínim temps possible.

REPARACIÓ D’ELECTRODOMÈSTICS

No hi ha res més molest que tenir un electrodomèstic que perd aigua o té una avaria. Truca’ns de seguida i vindrem a reparar a casa teva tot tipus de petits electrodomèstics, com televisions, assecadors, forns… Si te’n compres un de nou, també et farem la instal·lació, i , si ho vols, et proposarem els nostres millors productes de catàleg, sempre amb les millors marques, des de neveres a televisions, rentaplats, i tot el que puguis necessitar.

contacte

Truca'ns per concertar visita o calcular pressupost

visita'ns

Carrer Avet, 37, 17800 Olot, Girona

email

germansaspero@germansaspero.com

telèfons de contacte

609794155 · 609768192