Service

Obra nova & reformes d’habitatges

Realitzem tot tipus de reformes, tan totals com parcials, del teu habitatge, empresa o nau industrial. També treballem en obra nova!

llum i electricitat

Et fem tota la instal·lació de llums completa de la teva nova casa. També podem passar la xarxa a casa o al teu despatx. I si estàs reformant, també pots comptar amb nosaltres. A més a més de la feina, et proposarem les opcions de llums i mampares d’últim disseny a preus molt competitius. 

AIGUA

Pots comptar amb nosaltres per qualsevol tipus de reparació o avaria, i també per fer tota la instal·lació d’aigua nova del teu habitatge: Des dels desaigües a les aixetes, vàters i dutxes. A més a més, t’oferirem el nostre catàleg de productes de disseny perquè la teva reforma del bany i la cuina sigui completa. 

GAS i gasoil

Fas la revisió de la caldera abans que arribi el fred? Ens ocupem de posar-la a punt perquè gaudeixis del confort a casa teva. També fem la instal·lació i reparació de llars de focs i neteja de xemeneies, calderes de gas, de gasoil i de pellets.

Calefacció i aire condicionat

T’assessorem i instal·lem les millors bombes de calor i aires condicionats, de les millors marques. Si estàs fent una reforma, podem posar terra radiant, estufes, radiadors de gas i també radiadors elèctrics de baix consum.

SEGURETAT

Sentir-te segur a casa teva és essencial. També és important tenir la tranquil·litat de saber que tens la casa protegida quan marxes de vacances. I igual d’important és el teu negoci.  És per això que som especialistes en seguretat i t’oferim càmeres de videovigilància, alarmes i caixes fortes.

ACABATS

PRODUCTES AMB ELS MILLORS ACABATS

T’oferim el nostre catàleg de productes d’alta qualitat amb els dissenys més innovadors, per fer del teu bany un espai de somni, als preus més competitius!

 

contacte

Truca'ns per concertar visita o calcular pressupost

visita'ns

Carrer Avet, 37, 17800 Olot, Girona

email

germansaspero@germansaspero.com

telèfons de contacte

609794155 · 609768192